Holifoon

nieuws voor & door huurders van Hoop Liefde Fortuin

Zonnepanelen stapje dichterbij!

Een reactie plaatsen

Op 24 april heeft de VvE ermee ingestemd dat Ymere zonnepanelen laat plaatsen op de huurblokken van ons complex Hoop Liefde en Fortuin. Ymere gaat dit project nu verder voorbereiden. Dat doet Ymere met Iederzon, een samenwerking tussen dakbedrijven en zonneleveranciers.

De stroom van de zonnepanelen is in eerste instantie bestemd voor het verbruik van de liften, complexverlichting en mechanische ventilatie. De panelen die niet nodig zijn voor deze stroom kunnen te huur worden aangeboden aan de huurders van Ymere in ons complex.

Op dit moment hebben we nog niet meer informatie dan dit. We weten dus ook niet of bewoners inderdaad ook panelen kunnen gaan huren. En ook nog niet wanneer de panelen er zullen zijn. We volgen het echter actief, blijven Ymere bevragen en houden u op de hoogte. Wilt u alvast meer weten hoe het allemaal werkt, kijk dan hier op de website van Ymere.

Heeft u vragen of opmerkingen voor de bewonerscommissie? Dan kunt u die kwijt op onze Facebookpagina of via het contactformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s