Holifoon

nieuws voor & door huurders van Hoop Liefde Fortuin

Vertraging en nog eens vertraging

Een reactie plaatsen

De afgelopen weken heeft de bewonerscommissie bericht over de planning van een aantal werkzaamheden door Ymere. Dit gaat zowel over het vervangen van de (al drie maanden) vernielde brievenbussen als de aanleg van LED-verlichting in de hallen en op de galerijen. Helaas maakt Ymere haar toezeggingen niet waar. Ymere verwijst voor de vertraging (ook) naar de betrokken aannemer. De bewonerscommissie is hierover flink teleurgesteld en heeft dat Ymere ook laten weten. Het is vooral zo jammer dat we pas over de vertraging horen als we er om vragen, en niet wat spontaner op de hoogte worden gehouden. Ymere bood daarvoor excuses aan, maar intussen hebben we ook geen nadere planningen ontvangen.

Voor de volledigheid: de brievenbussen aan de Van Eesterenlaan zouden naar verwachting door aannemer Coen Hagendoorn voor eind maart vervangen worden. Ymere probeert z.s.m. te achterhalen wat de nieuwe planning wordt. De bewonerscommissie heeft Ymere gevraagd op korte termijn een nieuwe planning te communiceren via nieuwe flyers in de hal.

Wat betreft de planning van de LED-verlichting: Ymere gaf ons door dat deze in week 12-13-14 geplaatst zou worden. Dat blijkt niet de 12e, 13e en 14e week van 2018 te zijn, maar na de start van “het project” door de aannemer die dit uitvoert. Óf en zo ja, wanneer “het project” dan start of gestart is, zoekt onze contactpersoon bij Ymere nog uit.

Ook wij hebben liever dat deze werkzaamheden NU starten, en niet LATER. We hebben echter op dit moment geen beter nieuws dan dat dit niet gaat gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s